Tapit LAPIN Shaggy ivoor / bruinkleuring antyslip, wasbaar

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 40 mm

gewicht: ong. 1,30 kg/m2

matteriaal: 100% Polyester

▪ Wasbaar

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

29,87 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRechthoekig
ModelZonder patroon

Meer informatie

Lapin Shaggy tapijt ivoor/bruin, anti-slip, wasbaar

Wanneer u een tapijt voor uw huis overweegt, is het zinvol een kleur te kiezen die past bij de stijl van uw huis. Dus als u voor minimalisme gaat, zult u dol zijn op ons Lapin antisliptapijt in ivoor en bruin. Dit accessoire heeft twee poolkleuren die in elkaar overlopen en overal waar het wordt neergezet een geweldige sfeer creëren. Met ons product krijgt u de kans uw voeten in de pool van het tapijt te laten zakken, die lijkt op de vacht van een echt konijn.

Lapin zacht anti-slip tapijt in uw huis

Tapijten zijn weer in de mode en komen steeds meer voor in woningen en appartementen, en dat is maar goed ook, want naast hun decoratieve functie moeten ze ook een praktische functie hebben. Het Lapin tapijt dat wij aanbieden voldoet zeker aan veel van onze verwachtingen. Het is vooral een product:

    • gemaakt van 100% polyestergaren;
    • imitatie konijnenbont;
    • waarbij elke afzonderlijke streng aan de onderzijde een andere kleur is geverfd dan aan de bovenzijde, hetgeen een visueel effect geeft dat de indruk wekt van echt konijnenbont;
    • met een antislip en veerkrachtige 3D MESH tapijtrug, zodat het tapijt gedurende zijn hele levensduur een hoog niveau van comfort en demping tegen pletten biedt;
    • die in de wasmachine kunnen worden gewassen met het programma voor fijne was bij een maximumtemperatuur van 30° C.

Het Lapin antisliptapijt is de beste oplossing voor u als u houdt van aantrekkelijke afwerkingen en aardse kleuren. Dit product zal er geweldig uitzien in de woonkamer, slaapkamer of huiskamer. Het is veilig voor kinderen.

In ons aanbod hebben we ook hetzelfde type circulaire tapijten, dus u wordt aangemoedigd om ze te combineren en een aantrekkelijke set te creëren.

 

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook