Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Ronde en ovale tapijten

Informacje

Ronde en ovale tapijten

Er zijn 404 producten

 

Tussen de honderden verschillende ontwerpen en maten van tapijten die beschikbaar zijn, is het niet gemakkelijk om het tapijt te vinden dat uw kamer zal verfraaien. De mode komt niet alleen terug op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van inrichtingstrends, en daarom worden ovale en ronde tapijten steeds vaker gebruikt om vloeren t...

 

Tussen de honderden verschillende ontwerpen en maten van tapijten die beschikbaar zijn, is het niet gemakkelijk om het tapijt te vinden dat uw kamer zal verfraaien. De mode komt niet alleen terug op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van inrichtingstrends, en daarom worden ovale en ronde tapijten steeds vaker gebruikt om vloeren te decoreren.

Aangepaste vorm

Ronde en ovale tapijten komen het best tot hun recht in een ruimte waar zich reeds andere voorwerpen van soortgelijke vorm bevinden. Het is belangrijk om de harmonie van de cirkel te behouden, die dynamiek geeft aan de gearrangeerde ruimte. Als de kamer poefs, decoratieve ronde elementen op meubels, lampen, spiegels of een salontafel bevat, is de kans groot dat een afgerond vloerkleed het interieur perfect aanvult.

Ruime keuze

Wij hebben veel verschillende modellen in ons aanbod. Kleinere, ideaal voor badkamers of gangen, maar ook grote en indrukwekkende exemplaren voor de aankleding van woonkamers, eetkamers of slaapkamers. Bij de keuze van een bepaald type is het de moeite waard goed na te denken over de plaats waar het zal worden gebruikt, aangezien dit bepalend moet zijn voor het gekozen type stof. Als u een product koopt voor de keuken of de badkamer, is het beter er een te kiezen die gekenmerkt wordt door een hoge vochtbestendigheid. Hetzelfde geldt voor tapijten die een gang versieren, waar het vaak nodig is vuil te stofzuigen of te verwijderen. Voor deze taken bevelen wij synthetische vezels aan, zoals polypropyleen of polyester. Bent u een slaapkamer, een woonkamer of een kinderkamer aan het inrichten? Dan is het zeker beter te letten op voldoende warmte-isolatie en een pool die aangenaam aanvoelt. Bekijk het assortiment ronde en ovale tapijten van natuurlijke stoffen zoals wol of jute, die zeer duurzaam zijn. En ook al zijn kunstgarens dankzij de moderne methoden van hoge kwaliteit en aangenaam om aan te raken, natuurlijke materialen zijn nog steeds erg populair. In onze winkel vindt u verschillende maten, van een klein vloerkleed voor onder een tafel met een bloemetje in de hoek van een kamer, tot een groot, rijkelijk versierd rond vloerkleed dat onder een houten eettafel past om uw gasten te verblijden en uw inrichting compleet te maken.

Hoe kies je de juiste kleur?

Terwijl de keuze van het juiste formaat vaak wordt beperkt door de grootte van de kamer waarvoor het tapijt is bestemd, is de kleur en het patroon een uiterst vrije en vrijgevochten aangelegenheid. Als u uw flat of huis in een bepaalde stijl inricht, weet u vaak wel naar welke tint u op zoek bent. Wij hebben veel witte, beige en delicate grijze modellen in onze catalogus, die uw interieur een warme en aangename uitstraling zullen geven. Als u een sterke en duidelijke kleur wilt, die de aandacht trekt of de moderne stijl van de kamer benadrukt, zet dan in op felle kleuren, zoals marineblauw, kastanjebruin, groen of geel. De hoge kwaliteit van onze producten garandeert dat de kleur niet vervaagt en dat het vlies na verloop van tijd zijn dichtheid niet verliest. Voor degenen die gedurfde contrasten willen, hebben wij kant-en-klare meerkleurige composities, die veel kleuren of patronen combineren - u kunt uw hele decor veranderen met slechts één accessoire!

Waarop moet u letten bij het kiezen van het juiste tapijt voor uw huis of appartement?

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten als u van plan bent een rond of ovaal tapijt te kopen, waaronder:

- Zoek een specifieke plaats om te beoordelen welke grootte je je kunt veroorloven,

- het type vezel waarvan het wordt gemaakt aan te passen aan de omstandigheden waarin het zal worden gebruikt,

- Ga na of iemand in huis allergisch is en kies een tapijt van een veilige vezel,

- controleer of er cirkelvormige elementen in de gearrangeerde kamer zijn,

- Bedenk welke kleuren bij uw interieurstijl passen,

- Beslis in welke vachthoogte u geïnteresseerd bent,

- Zoek uit hoe u uw gekozen tapijt moet reinigen.

Klassieke of moderne oplossing?

Momenteel verschillen ronde en ovale tapijten van zowel kunstmatig als natuurlijk materiaal niet bijzonder in kwaliteit. Die van synthetische vezels zijn over het algemeen goedkoper. Beide materialen hebben een vergelijkbare zachtheid en gaan vele jaren mee. De meeste van onze tapijten komen uit Turkije of België. Als u niet kunt beslissen van welk specifiek materiaal u uw tapijt wilt, kijk dan eens naar de beschikbare patronen en zoek een product dat u zal bevallen. Een tapijt zal uw ruimte immers voor lange tijd sieren.

Kijk tijdens uw zoektocht naar het perfecte tapijt ook eens in de uitverkoop, waar u modellen tegen spotprijzen vindt.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 404 items
Toont 1 - 48 van de 404 items

Follow us on Facebook