Filters
Model
Vorm
Materiaal
Kleur
Breedte
Reinigen Toon

Informacje

Sisal touw

Er zijn 34 producten

 

Bent u op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer dat uw interieur complementeert en vele jaren meegaat? Wij bevelen Sisal snoertapijten aan, die niet zonder reden een niet aflatende populariteit genieten. Een ruime keuze en de mogelijkheid om individuele composities te maken, dankzij de mogelijkheid om verschillende modellen te combine...

 

Bent u op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer dat uw interieur complementeert en vele jaren meegaat? Wij bevelen Sisal snoertapijten aan, die niet zonder reden een niet aflatende populariteit genieten. Een ruime keuze en de mogelijkheid om individuele composities te maken, dankzij de mogelijkheid om verschillende modellen te combineren, maken ze geschikt voor elke opstelling. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren en patronen, die u gemakkelijk op de kamer kunt afstemmen. Sisal tapijten kunnen ook buiten worden gebruikt, omdat ze bestand zijn tegen vocht en zonlicht, dus zijn ze perfect voor balkons en terrassen.

Een gemakkelijke manier om een looppad te hebben dat bij uw decor past

Wanneer u een tapijt per meter koopt, hebt u veel vrijheid - u kunt meerdere stukken van hetzelfde tapijt kiezen en overal in uw huis een uniforme vloer hebben, ongeacht de vloer of het doel van de kamer. Het is ook mogelijk verschillende patronen te combineren om een interessante, individuele compositie te creëren. Elk stuk wordt precies gezoomd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over delicate hoeken en randen. De snoertapijten in ons aanbod hebben verschillende diktes. De meest populaire is ca. 6 mm, die een goede isolatie garandeert, geluiden dempt, ook het geluid van stappen, en zacht genoeg is om comfort bij het lopen te garanderen.

Het perfecte tapijt voor in de gang

Tapijttapijten met een korte poolhoogte passen bij het decor, zodat de hele compositie samenhangend is en de vloer voldoende beschermd blijft. Dit type tapijt is ideaal voor gebruik onder een sofa, tafel of bank. Voor wie van contrasten en sterke kleuraccenten houdt, raden wij woonkamer tapijten aan in kleuren zoals marineblauw, groen of oranje. Ze zullen de kamer verlevendigen en dynamiek geven. De kleur ervan kan worden geaccentueerd met bijpassende accessoires, zoals kussens of gordijnen - op die manier krijgt de hele opstelling samenhang. Jute tapijten zijn een geweldige aanvulling voor ruimtes die in boho- of Scandinavische stijl zijn ingericht. Het is een soort materiaal dat wordt geassocieerd met natuurlijkheid en dat warmte toevoegt aan de ruimte. De karakteristieke kleur en structuur maken dit tapijt universeel en elegant te combineren, niet alleen met lichte, maar ook met donkere meubelen. Een vloerbedekking met tapijt beschermt de vloer tegen mechanische beschadigingen, zoals krassen. Bovendien beschermt het de bewoners van het huis tegen de koude van de vloer en het gladde oppervlak. Daarom is een snarenpool van een meter perfect geschikt voor een gang en een hal. De mogelijkheid om de lengte individueel aan te passen, maakt het gemakkelijk om het specifieke model aan uw behoeften aan te passen. Met een veelheid aan kleuren en patronen kunt u ook de tint van het tapijt esthetisch combineren met de heersende binneninrichting. Een sisal vloerkleed kan ook in de keuken worden gebruikt, vooral als die een eethoek heeft.

Voordelen van Sisal snoertapijten

Als u een tapijt wilt kopen dat lang dienst zal doen, dan is een snarentapijt een goede optie. Niet alleen dat een dergelijk model zeer functioneel is, omdat het zowel geschikt is voor de keuken, de badkamer, de woonkamer en de gang, maar ook dat het gemaakt is van hoogwaardig garen - polypropyleen. Dankzij het machinale weven wordt het product gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Het materiaal wordt aanbevolen voor mensen met allergieën - de dichte weving en structuur die kenmerkend zijn voor synthetische vezels houden geen stof vast. Bovendien werkt dit type garen huisstofmijt en schimmels niet in de hand, zodat het huishouden zich veilig kan voelen. Een vlakke geweven bestrating is ook een ideale oplossing voor eigenaars van viervoetige dieren, aangezien het gemakkelijk en snel is om achtergebleven haar ervan te verwijderen. Een onbetwistbaar voordeel van snoertapijten is dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Ze worden niet beschadigd door huishoudelijk stofzuigen en bij grotere vervuiling is het vaak voldoende de vlek met een vochtige doek af te vegen. De stof heeft ook een antistatisch effect. Het verliest niet aan dichtheid tijdens het gebruik en verbleekt niet in de zon. Dankzij het gebruik van synthetische vezels behouden sisal tapijten hun levendige kleuren en hoge kwaliteit en zijn zij verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. De mogelijkheid om ze op maat te bereiden heeft ook een positief effect op de besparingen. Bij de produktie worden moderne weefmethoden en -technieken gebruikt, zodat zij, ondanks het gebruik van kunstmatig materiaal, qua functionaliteit en kwaliteit zeer dicht bij natuurlijke tapijten liggen. Wij bevelen ook het gebruik van antislipmatten onder het tapijt aan, die beschermen tegen het verschuiven van het tapijt en het gebruik niet beïnvloeden.

Meer
Toont 1 - 34 van de 34 items
Toont 1 - 34 van de 34 items

Follow us on Facebook