Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Balkon | Terras

Er zijn 337 producten

 

Zowel het balkon als het terras zijn heerlijke plekken om te ontspannen. We kunnen ons niet altijd een tuin veroorloven, en een eigen stukje buitenruimte is vaak goud waard. Een goed ingerichte ruimte zal u een plaats geven om te ontspannen en om gasten te ontvangen op warme dagen. Balkon- en terraskleden kunnen hierbij helpen. Ze vormen een ...

 

Zowel het balkon als het terras zijn heerlijke plekken om te ontspannen. We kunnen ons niet altijd een tuin veroorloven, en een eigen stukje buitenruimte is vaak goud waard. Een goed ingerichte ruimte zal u een plaats geven om te ontspannen en om gasten te ontvangen op warme dagen. Balkon- en terraskleden kunnen hierbij helpen. Ze vormen een mooie aanvulling op balkonmeubilair en bloemen in potten. Balkonkleden verhogen het comfort van uw balkon en maken het een beetje gezelliger. Combineer ze eenvoudigweg met andere elementen op uw balkon om te genieten van een aangename tijd in een aangename sfeer. De terrastapijten in ons aanbod zullen voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten. Ze zijn niet alleen een interessante decoratieve toevoeging, maar vooral ook zeer functioneel. Wij stellen voor welk tapijt voor uw balkon of terras u het beste kunt kiezen.

Tapijten voor het balkon en terras - waarom zou u?

Vloerkleden voor buiten zijn accessoires die soms over het hoofd worden gezien. Veel mensen besteden de meeste aandacht aan terrasmeubilair en bloemen in potten. Maar het is belangrijk te beseffen dat de aanblik van een balkon of terras ook wordt beïnvloed door balkon- of terrasvloerkleden. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat de vloer op de juiste manier is gelegd en past in het algemene ontwerpconcept. Waarom kiezen voor een terrastapijt?

 • Met zijn hulp kunt u lelijke betonplaten, tegels of andere vloerdefecten op uw balkon verbergen. Als u om de een of andere reden de vloer op dit moment niet wilt vervangen, kunt u kiezen voor een tapijt.
 • Een buitenbalkontapijt werkt goed op zowel overdekte als onoverdekte balkons. Het is meestal gemaakt van weerbestendige materialen. Daarom is het niet de moeite waard om af te zien van een dergelijk accessoire, alleen omdat men bang is dat het door wind of regen beschadigd wordt.
 • Terrasvloerkleden voor buiten zijn een geweldige aanvulling in flats waar een jong kind is dat net leert lopen. Als we met hen buiten zijn, hoeven we ons geen zorgen te maken dat de peuter op koude tegels terechtkomt, maar op een zacht tapijt dat hem isoleert tegen de koude grond.
 • Vloerkleden voor het balkon en terras zijn een echte must in een woning waar vaak buitenevenementen plaatsvinden. Zij helpen de perfecte plaats te creëren om te ontspannen en geven tevens een gezellige sfeer.
 • Een terraskleed isoleert uitstekend de koelte van de tegels, en is dus het perfecte accessoire voor wie graag meteen vanuit de woonkamer het balkon op stapt om bijvoorbeeld buiten een kopje koffie te drinken.

Buitentapijt - waar moet je op letten?

Bij de keuze van een tuin-, terras- of balkontapijt moet u op een aantal belangrijke elementen letten. Zij zullen u helpen een model te vinden dat perfect aan uw behoeften en verwachtingen beantwoordt. Wij stellen voor met welke factoren rekening moet worden gehouden bij de keuze van tapijten voor balkon en terras.

 • Balkonkleden - de grootte is een van de belangrijkste elementen om te overwegen. Het moet worden afgestemd op de grootte en de indeling van het balkon. Sommige mensen besluiten om het tapijt de hele vloer te laten beslaan, anderen slechts een fragment ervan. Dit hangt al af van de individuele smaak en voorkeur van de gebruikers.
 • Een jute kleed voor het balkon, of misschien een polypropyleen kleed? Het is raadzaam om natuurlijke pool te vermijden voor accessoires voor buiten. Het is minder bestand tegen de gevolgen van het weer, vooral vocht en zon. Vloerkleden van kunstmatige materialen, die ook gemakkelijk schoon te houden zijn, zullen perfect werken.
 • Bij de keuze van terras- of balkonkleden moet ook rekening worden gehouden met stijl en kleur. Het moet passen bij de andere elementen, met inbegrip van meubilair of bloemen. Een interessante truc is het contrastprincipe toe te passen en een model te kiezen in een heel andere kleur dan de balkontegels.
 • Bij het inrichten van de buitenkant van uw huis is het de moeite waard dezelfde principes te volgen als bij het inrichten van het interieur. Balkonkleden moeten het concept aanvullen en een interessante toevoeging zijn aan het ontwerp. Het is niet de moeite waard om hier alleen door toeval heen geleid te worden. Naast functionaliteit is het goed om aandacht te besteden aan esthetiek.

Inspiraties: Welk tapijt voor balkon en terras?

Een populaire keuze voor balkon- en terrasvloerkleden zijn modellen in warme aardekleuren. Ze zien er geweldig uit in combinatie met rotan of rieten meubelen. Door hun kleur is vuil minder zichtbaar, wat vooral belangrijk is voor tapijten voor buiten. Een grijs of donkerblauw buitentapijt voor uw balkon past goed bij moderne metalen of technorattan meubelen. Anderzijds zal een weelderig groen terrastapijt dat gras imiteert een universele oplossing zijn. Hier is wat balkon en terras inspiratie:

 • Het polypropyleen balkontapijt is een van de meest populaire oplossingen. Het is zeer goed bestand tegen vocht. Bovendien absorbeert het geen vuil en is het relatief gemakkelijk schoon te houden. Het is verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren.
 • Een buitentapijt in de vorm van een bamboemat is ook een interessante oplossing voor een balkon of terras. Ondanks zijn uiterlijk is het zeer slijtvast en vuilafstotend. Bovendien is het bestand tegen vocht en schimmel. Het wordt ook vaak gebruikt om tuinhuisjes in te richten. Ook het sisal balkontapijt heeft soortgelijke eigenschappen.
 • Een balkondeken is een plat geweven tapijt. Het is een veelzijdige oplossing die met bijna elke stijl kan worden gecombineerd. Het wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen vuil en weersomstandigheden, waardoor het vele jaren kan worden gebruikt. String-modellen zijn verkrijgbaar in moderne en traditionele versies. Het vlies vervormt niet onder de druk van meubels, wat ook een voordeel is van deze oplossing.

Balkon- en terrasvloerkleden moeten gemaakt zijn van materialen die bestand zijn tegen de elementen. U moet er ook rekening mee houden dat accessoires voor buiten sneller vuil worden dan die voor binnen. Daarom is het raadzaam uw buitentapijt regelmatig te stofzuigen en te reinigen, zodat het zijn eigenschappen behoudt en u jarenlang van dienst kan zijn.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 337 items
Toont 1 - 48 van de 337 items

Follow us on Facebook