Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Shaggy tapijten

Er zijn 326 producten

 

Wilt u dat de tapijten die u koopt gewoon indruk maken met hun fenomenale uiterlijk? Bent u op zoek naar voorstellen waarmee u elk, zelfs het meest veeleisende interieur zult kunnen veranderen? Wilt u een model dat u lang van dienst zal zijn en uw oog zal strelen? Als dat zo is, ben je hier op de perfecte plaats! In deze categorie biedt onze ...

 

Wilt u dat de tapijten die u koopt gewoon indruk maken met hun fenomenale uiterlijk? Bent u op zoek naar voorstellen waarmee u elk, zelfs het meest veeleisende interieur zult kunnen veranderen? Wilt u een model dat u lang van dienst zal zijn en uw oog zal strelen? Als dat zo is, ben je hier op de perfecte plaats! In deze categorie biedt onze online winkel Dywany Łuszczów shaggy tapijten van hoge kwaliteit, die gewoon moeilijk te negeren zijn. Shaggy tapijten zijn gewoon stukken met lang haar, en de term zelf komt uit het Engels en verwijst naar woorden als shaggy of harig. Om deze reden kunt u ook de term shaggy tapijt tegenkomen. Zij worden ook gekenmerkt door een pool die tot 10 cm lang of langer kan zijn. Omdat deze stoffen zo populair zijn, konden we ze niet missen in onze winkel. Bekijk de modellen die we hebben voorbereid en kies het model dat bij u past.

Waarom kiezen voor een shaggy tapijt?

Het onbetwistbare voordeel van shaggy tapijten is vooral hun zeer opvallend uitzicht. Kunt u zich een model voorstellen dat meer aandacht op zich vestigt dan een tapijt met lange pool? Waarschijnlijk niet, en daarom zijn deze modellen een fantastische oplossing voor zowel traditionele als meer moderne kamers. Hun keuze zal u in staat stellen het interieur te gebruiken en er tegelijk een uniek karakter aan te geven. Het is niet zonder reden dat een groot voordeel van deze tapijten ook juist is dat zij zich onderscheiden door hun lange pool. In de praktijk is het gebruik ervan en vooral het lopen op blote voeten gewoon... zeer aangenaam en ontspannend. Shaggy tapijten zijn daarom een uitstekende optie voor slaapkamers, woonkamers maar ook voor kinderkamers. Onze kleintjes spelen immers graag op de vloer. Langpolige tapijten zijn zeer dik, wat zich vertaalt in het feit dat ze de vloer fantastisch isoleren. Wij kunnen een dergelijk model met succes plaatsen op panelen, tegels of parketvloeren. Een hoogpolig tapijt kan ook een goede oplossing blijken te zijn bij eventuele akoestische problemen. Het is dit textiel dat het mogelijk maakt om kamers aanzienlijk stiller te maken, dit is te danken aan hun dichte en lange pool. Het is onmogelijk om het feit niet te vermelden dat een harig tapijt, in tegenstelling tot wat het lijkt... is helemaal niet problematisch om schoon te houden. Door regelmatig te stofzuigen en vlekken te verwijderen, kunnen we lang genieten van de mooie afwerking van ons gekozen tapijt.

Welke shaggy tapijten kunt u bij ons kopen?

Inspelend op de behoeften van onze meest veeleisende klanten, hebben wij ervoor gezorgd dat ons aanbod werkelijk zeer gevarieerd is. Staat een grijs shaggy vloerkleed op uw boodschappenlijstje? Dan zal een van onze Micro, Narin of Lapin tapijten u zeker bevallen. Droomt u echter van een groen shaggy tapijt, kijk dan niet verder dan modellen zoals Galaxy, of de Berber collectie. U kunt ook bruin shaggy tapijt of wit shaggy tapijt kopen. In dit kleurengamma vindt u bijvoorbeeld Space 3D tapijten in verschillende tinten, Bunny tapijten die konijnenbont imiteren, of Lapin tapijten. Het is aan u of u kiest voor een effen kleurvariant of dat u kiest voor een stuk dat ook indruk maakt door zijn interessante design. Natuurlijk is er niets dat u ervan weerhoudt om verschillende versies tegelijk te kopen. Vooral als u op dit moment verschillende kamers in uw huis aan het inrichten bent. Naast de ruime keuze aan kleuren en unieke designs, zijn onze tapijten ook populair omwille van hun zeer uiteenlopende afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een klein of groot tapijt, u vindt zeker het juiste tapijt. Deze populaire afmetingen zijn bijvoorbeeld een shaggy vloerkleed 160x220, een shaggy vloerkleed 120x170 of een shaggy vloerkleed 80x150. Als u droomt van een ongewone maat die u niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het Italiaanse tapijt is een fantastische oplossing voor vele ruimtes. Plaats uw model in een kamer die tot nu toe geen indruk maakte met zijn uiterlijk, en in een paar minuten ... ...zal het heel anders zijn. Shaggy tapijten worden zeer vaak gekozen door klanten, juist omdat hun mooie afwerking samengaat met een zeer hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Nogmaals, wij moedigen u van harte aan en nodigen u uit om kennis te maken met varianten van dit unieke door ons vervaardigde textiel. Wij garanderen dat u er uiterst tevreden over zult zijn. Shaggy tapijten maken het mogelijk om tijdloze, stijlvolle en echt aantrekkelijke interieurs te creëren waar we gewoon zin in hebben. Er zij echter op gewezen dat zij, wegens hun karakteristieke pool, niet worden aanbevolen voor ruimten die vaak worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld keukens. Gelukkig vindt u in onze andere categorieën zeker zo'n assortiment, dat op zijn beurt... gemaakt voor de keuken. Veel plezier met winkelen!

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 326 items
Toont 1 - 48 van de 326 items

Follow us on Facebook