Filters
Kleur
maat
Breedte
Reinigen Toon

Informacje

Vloerbedekking

Er zijn 905 producten

Bekijk onze ruime keuze aan kant-en-klare maten in de rubriek Tapijten op maat. Wij bieden tapijten aan in verschillende patronen en kleuren. Ze zijn geschikt voor woningen en flats, alsook voor bedrijven en instellingen. Het voordeel van dergelijke producten is de eenvoud en de snelheid waarmee ze op de vloer kunnen worden gelegd. Dankzij moder...

Bekijk onze ruime keuze aan kant-en-klare maten in de rubriek Tapijten op maat. Wij bieden tapijten aan in verschillende patronen en kleuren. Ze zijn geschikt voor woningen en flats, alsook voor bedrijven en instellingen. Het voordeel van dergelijke producten is de eenvoud en de snelheid waarmee ze op de vloer kunnen worden gelegd. Dankzij moderne technologieën nemen onze tapijten geen grote hoeveelheden huisstofmijt op en zijn ze gemakkelijk te reinigen. Tapijten zijn een interessant alternatief voor slaapkamers, kinderkamers, restaurants en vele andere plaatsen waar een gezellig interieur belangrijk is.

"Ik ben allergisch voor vloerbedekking!" - een uitdrukking die iedereen waarschijnlijk al eerder heeft gehoord. Het heeft echter niets met de waarheid te maken, want een tapijtallergie bestaat gewoon niet! Onderzoek door Scandinavische wetenschappers heeft onomstotelijk aangetoond dat er geen verband bestaat tussen tapijten en allergieën. Tussen 1975 en 1995 is het aantal allergiepatiënten in Zweden verdrievoudigd. Tegelijkertijd werd in meer dan 70% van de woningen het tapijt uit de slaapkamers verwijderd ten gunste van harde vloerbedekking.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 905 items
Toont 1 - 48 van de 905 items

Follow us on Facebook