Vloerkleden - Kleur

 

Bij het inrichten van uw huis of appartement weet u vaak niet welk specifiek product u moet kiezen om het zo functioneel mogelijk te maken. Naast klassieke oplossingen in standaardmaten, bieden wij tapijten en vloerkleden per meter aan, die perfect op uw ruimte kunnen worden afgestemd. Zoek het model en patroon dat u interesseert en wij bereiden voor u de geschikte lengte voor volgens uw bestelling. Het is echt makkelijk! Wij bieden functionele tapijten die duurzaam, stijlvol en nauwkeurig afgewerkt zijn! Wij richten ons op kwaliteit en variëteit. Wij nodigen u uit om onze catalogus te bekijken!

Ruime keuze aan tapijten

In onze winkel vindt u veel verschillende modellen om elke kamer te versieren. Het aanbod omvat onder meer tapijten: klassiek, met rubber bekleed (antislip), Sisal koord en modern. Wij hebben ook veel accessoires zoals antislipmatten en vloerroedes.

Tapijt per meter - welke te kiezen?

Als u kiest voor een tapijt per meter, voeren wij de precieze verwerking ter plaatse uit. Wij garanderen dat de producten nieuw zijn. U kunt tapijten en vloerkleden vrij met elkaar combineren en uw eigen individuele compositie creëren. Met één product kunt u een uniek karakter aan uw interieur geven en het volledig veranderen. Een tapijt of vloerkleed van hoge kwaliteit maakt uw interieur gezelliger. Als u de juiste kleur en poolhoogte combineert met de heersende opstelling, kunt u er zeker van zijn dat het product de kwaliteiten van de kamer alleen maar zal versterken.

Pas uw tapijt aan uw inrichting aan

U vindt er tal van patronen en kleuren, dus het is gemakkelijk om een tapijt te kiezen dat perfect bij uw huis past. De meeste van onze tapijten combineren functionaliteit met een elegant design. Onze tapijten zijn geschikt voor gebruik in: slaapkamers, kinderkamers, woonkamers, kantoren en praktijken, keukens en badkamers, gangen en hallen, trappen, terrassen en balkons (alleen die welke geschikt zijn voor gebruik buitenshuis).

Wij bieden onze producten altijd aan tegen aantrekkelijke prijzen.

Kies uw patroon en stof

De tapijten en vloerkleden in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke en kunstmatige materialen. U vindt tapijten gemaakt van jute wol, polyester, acryl, polyamide en nog veel meer. Wanneer u een bepaald garen kiest, zorg er dan voor dat het past bij de omstandigheden in uw kamer. De keuze van de stof hangt onder meer af van de vraag of er allergieën of huisdieren in huis zijn, en het is ook belangrijk hoe het product schoon te houden. Door een tapijt of vloerkleed te kiezen waarvan de specificaties zeer nauw aansluiten bij uw behoeften, verzekert u zich van een product dat vele jaren meegaat.

Vind de juiste maat

De grootte van het tapijt of vloerkleed hangt grotendeels af van uw voorkeuren. De breedte van onze tapijten begint bij 50 cm en kan oplopen tot 300 cm.

Het is niet gemakkelijk om een kleur te kiezen

Als u al weet welke kleur tapijt of vloerkleed u zoekt, kunt u filteren om alleen die producten te zien die aan uw verwachtingen voldoen. Als u niet weet met welke kleur u uw kamer wilt inrichten, is het een moeilijke keuze, want wij hebben allerlei patronen en kleuren in ons assortiment. Kies een kleur die past bij de stijl van uw huis of appartement. Als u de voorkeur geeft aan minimalisme, kies dan grijzen en zwarten. Als u uw woonkamer in glamourstijl wilt inrichten, ga dan voor rijke patronen, bij voorkeur met dierenmotieven. De Engelse en klassieke stijl houdt van felle kleuren, die er elegant uitzien en klasse toevoegen. In moderne interieurs is het de moeite waard te kiezen voor een krachtige en gedurfde kleur, die de kamer levendiger en karaktervoller maakt. Als u voor een retrolook gaat, kijk dan eens naar de rijkelijk versierde Turkse tapijten, die doen denken aan de tapijten die in de jaren 1950 en 1960 in de mode waren.

Tapijten weer in de mode

Tapijten, vloerkleden en karpetten zijn weer helemaal in de mode en verschijnen steeds vaker in woningen en appartementen, en heel goed ook, want naast hun ongetwijfeld decoratieve functie hebben zij nog een aantal andere functies:

- beschermt de vloer tegen beschadigingen zoals krassen,

- chroni przed chłodem i dobrze izoluje,

- voegt comfort en gezelligheid toe aan de kamer,

- vermindert gladde oppervlakken.

Follow us on Facebook