Filters
Model
Vorm
Materiaal
Kleur
Breedte
Reinigen Toon

Informacje

Met rubber bekleed

Er zijn 122 producten

 

Wij hebben een ruim aanbod samengesteld van kleurrijke tapijten van hoge kwaliteit, die elke kamer zullen verfraaien en tegelijkertijd zowel de huisgenoten als de vloeren goed beschermen. Onze antisliptapijten zijn een uitstekende oplossing voor mensen die het tapijt niet rechtstreeks aan de vloer willen bevestigen, maar er toch zeker van wil...

 

Wij hebben een ruim aanbod samengesteld van kleurrijke tapijten van hoge kwaliteit, die elke kamer zullen verfraaien en tegelijkertijd zowel de huisgenoten als de vloeren goed beschermen. Onze antisliptapijten zijn een uitstekende oplossing voor mensen die het tapijt niet rechtstreeks aan de vloer willen bevestigen, maar er toch zeker van willen zijn dat het niet zal verschuiven of uitglijden. Een dergelijke bescherming is uiterst belangrijk als er thuis kleine kinderen zijn die vaak door de gangen rennen en bejaarden - een met rubber bekleed tapijt zal hen meer veiligheid bieden.

Comfort, esthetiek en veiligheid

Bij de keuze van een antislip tapijt hoeft u niet af te zien van een interessant of elegant design. De aangeboden moderne rubberen tapijten zijn gemaakt van klassieke stoffen en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. De keuze is echt ruim - zowel de modellen als de maten. Het kenmerk dat deze tapijten onderscheidt van gewone tapijten is de rubberlaag die eronder is aangebracht. Dit garandeert dat het zelfs bij actief gebruik op de plaats blijft waar het is gelegd en niet over tegels of panelen zal schuiven. Deze voering is gemaakt van rubber van hoge kwaliteit, dat jarenlang zijn elasticiteit behoudt. In combinatie met een geschikte toplaag zal deze bestand blijven tegen vocht en UV-straling, waardoor de antislipbodem niet zal afbrokkelen en zijn functionaliteit niet zal verliezen.

Waar kan ik het beste antisliptapijt gebruiken?

Dankzij de decoratieve toplaag kunnen rubberen tapijten in elke kamer worden gebruikt. Zij helpen de veiligheid te handhaven door de mogelijkheid van tapijtverschuiving te beperken. Zij worden het meest gebruikt in ruimten waar gladde vloeren het vaakst voorkomen, dat wil zeggen in keukens en badkamers. Het is ook populair om antisliptapijt te gebruiken op trappen of in gangen. Dit vermindert niet alleen de kans om te vallen, maar ook om te struikelen, omdat een dergelijk tapijt over zijn gehele oppervlak een betere grip op de grond heeft. Wij bevelen deze oplossing ook aan voor kinderkamers. Het zal uw kinderen beschermen tegen mogelijke ongelukjes en bovendien zal het ervoor zorgen dat het tapijt niet door de kamer beweegt, maar op een vaste plaats blijft liggen. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van de kleintjes, maar ook voor comfort. De kans is groter dat het kind op het tapijt zal spelen en niet op een koude of harde vloer. Tapijt kan natuurlijk in alle kamers worden gebruikt - kantoren, studeerkamers, woonkamers of slaapkamers. Een dergelijke investering verhoogt de veiligheid van het huishouden.

Vind het model dat bij uw behoeften past

In ons aanbod leggen wij de nadruk op verscheidenheid, daarom doen wij ons best om zoveel mogelijk modellen aan te bieden. Het voordeel van ons aanbod is de beschikbaarheid van anti-slip tapijten per meter. Daardoor kunnen onze klanten elk deel van hun huis of appartement - trappen, gangen of hallen - decoreren en beschermen, zelfs als die veel bochten, hoeken of een onregelmatige vorm hebben. Tapijten in alle maten garanderen een goede hechting. De breedte van de beschikbare tapijten varieert van 50 cm tot 133 cm, maar als u een andere maat nodig hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen zien wat we kunnen doen. De lengte is precies wat je nodig hebt en aangeeft bij het winkelen. Wij zorgen voor een nauwkeurige verwerking, dus zelfs als u het tapijt op maat snijdt, hoeft u niet bang te zijn dat het daardoor sneller beschadigd raakt. De poolhoogte garandeert comfort, wat even belangrijk is bij het kiezen van het perfecte antislip tapijt voor uw huis. Iedereen stapt graag op een zacht en tastbaar materiaal.

Verkrijgbare stofsoorten

Tot de weefsels waarvan tapijten worden gemaakt, behoren polyamide en polypropyleen. Kunstvezels zijn gemakkelijker schoon te houden, hebben een goede warmte-isolatie en een lange levensduur. De beschikbare poolhoogten beginnen bij slechts 2 mm tot meer dan 7 mm. Moderne technologie maakt het mogelijk om tapijten van kunstvezels van hoge kwaliteit te maken. Ze voelen aangenaam aan en bij lichte vervuiling volstaat het ze met een vochtige doek af te nemen. Het is raadzaam de hoogte van de pool af te stemmen op de omstandigheden waarin het tapijt zal worden gebruikt. Als het moet worden gebruikt in een vochtige ruimte, is het beter een middelhoge poollengte te kiezen. In het geval van een kinderkamer of slaapkamer, kunt u zich een hoge pool veroorloven om maximaal comfort te behouden. In een vaak gebruikte ruimte, zoals een gang bij een ingang, zal een laagpolig tapijt gemakkelijker schoon te maken zijn.

Wij richten ons op diversiteit

Het is goed als uw tapijt past in het decor van uw huis en het kan accentueren of aanvullen. Er zijn verschillende gekleurde tapijten beschikbaar in onze catalogus. Als u voor één kleur gaat, kunt u kiezen uit verschillende tinten grijs, blauw en navy, maar ook rood en beige. Er zijn ook eenkleurige tapijten versierd met een delicaat patroon in een soortgelijke kleur aan de rand - het ziet er zeer elegant uit. Voor wie van patronen houdt, hebben wij antislip tapijten met geometrische, bloemen- en siermotieven en vele andere mogelijkheden. Sommige zijn klassiek en perfect voor Scandinavische interieurs, andere passen uitstekend in een moderne of vintage stijl.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 122 items
Toont 1 - 48 van de 122 items

Follow us on Facebook