Tapijt LAPIN Shaggy ROND ivoor / bruin, anti slip , Wasbaar ,

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 40 mm

gewicht: ong. 1,30 kg/m2

matteriaal: 100% Polyester

▪ Wasbaar

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

29,87 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRond
ModelZonder patroon

Meer informatie

Lapin Shaggy tapijt op wielen ivoor / bruin, anti-slip, wasbaar

Accessoires zoals tapijten beginnen weer in de smaak te vallen. Als we een mooi afgewerkt interieur in ons huis willen hebben, is dit element eigenlijk een van de meer noodzakelijke, omdat het de sfeer in ons huis gezelliger maakt. Lapin anti-slip tapijt is een geweldige decoratie voor mensen die hoge kwaliteitsproducten waarderen. Dit accessoire zal, dankzij het vervaardigde materiaal en de mooie lichtbruine tint, uw interieur als geen ander aangenaam en aangenaam maken. Het tapijt heeft een tweekleurig garen in de tinten lichtbruin en ivoor. Met ons product krijgt u de kans uw voeten in de pool van het tapijt te laten zakken, die lijkt op de vacht van een echt konijn.

Lapin zacht anti-slip tapijt in uw huis

Indien u op zoek bent naar een tapijt met een warme tint dat naast zijn esthetische afwerking ook praktisch is, neem dan zeker een kijkje bij ons product, dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen. Het Lapin anti-slip tapijt is in de eerste plaats een accessoire:

    • gemaakt van 100% polyestergaren;
    • imitatie konijnenbont;
    • waarbij elke afzonderlijke streng aan de onderzijde een andere kleur is geverfd dan aan de bovenzijde, hetgeen een visueel effect geeft dat de indruk wekt van echt konijnenbont;
    • met een antislip en veerkrachtige 3D MESH tapijtrug, zodat het tapijt gedurende zijn hele levensduur een hoog niveau van comfort en demping tegen pletten biedt;
    • die in de wasmachine kunnen worden gewassen met het programma voor fijne was bij een maximumtemperatuur van 30° C.

Kleuren tapijt is een van de meest begeerlijke, omdat het een mooie en warme sfeer in ons huis kan creëren. De delicate tinten doen het uitstekend wanneer we een ingetogen kleurenschema willen behouden of een vleugje warmte en elegantie willen toevoegen aan een bepaalde ruimte. Het zal prachtig staan in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Het is veilig voor kinderen.

Wij bieden ook hetzelfde type rechthoekige tapijten aan, dus voel je vrij om ze te combineren en een aantrekkelijke set te creëren.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook