tapijt POLONIA Azer frame, oosters, rood

Nieuw product

DYWILAN

hoogte: ong. 10 mm

gewicht: ong. 3 kg/m2

matteriaal: 100% WOL Nieuw Zeeland

fleece dichtheid : 530.000 pkt/m2

geproduceerd in:Polen

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

411,39 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Wollen tapijten uit de POLONIA collectie - de beste keuze voor liefhebbers van vintage stijl

Wol als nuttige grondstof is al bijna sinds het begin van de mensheid bekend. Door zijn prachtige eigenschappen is het de beste natuurlijke grondstof voor het maken van textiel.

Wol is een uitzonderlijk warm en zacht materiaal. Hij is dus ideaal voor kamers waar we ons ontspannen of voor kamers die kouder zijn en we warm willen houden. Dit natuurlijke materiaal heeft echter één nadeel - het absorbeert snel vloeibaar vuil. Daarom raden wij wollen tapijten af voor gebruik in keukens, hoewel ze zeker mooi zouden passen.

De POLONIA tapijtcollectie is gemaakt van 100% wol. Wol heeft niet alleen natuurlijke eigenschappen, het is ook een uiterst duurzaam materiaal, wat betekent dat een tapijt er jarenlang ongerept zal blijven uitzien.

Kenmerken van het tapijt POLONIA:

  • Het is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal - wol. Dit maakt het milieuvriendelijk;
  • Elegante en mooie kleuren gecombineerd met een vintage stijl patroon zal veel elegantie en luxe brengen aan elk interieur;
  • Het is OEKO-TEX-gecertificeerd, wat een samenstelling garandeert die veilig is voor het milieu en de mens;
  • Wol als grondstof heeft anti-elektrostatische eigenschappen en is niet brandbaar, wat betekent dat het volkomen veilig is in het gebruik en dat het tapijt zelfs dicht bij een open haard kan worden gelegd;
  • Een wollen tapijt kan aanvankelijk licht stoffig zijn - dit is een natuurlijke eigenschap van het materiaal. Wij verzekeren u echter dat dit op geen enkele wijze hinderlijk of schadelijk is.

Het lijdt geen twijfel dat een hogere prijs gepaard gaat met een onvergelijkbaar hogere kwaliteit in vergelijking met synthetische tapijten. Wollen tapijten zijn producten waar u vele jaren plezier van zult hebben. Het tijdloze ontwerp onderstreept het unieke karakter van het product, dat gemakkelijk kan worden ingepast in vrijwel elke inrichting.

Leef in harmonie met de natuur - kies natuurlijke materialen.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook