Tapijt KESHAN Ornament, frame oosters 7874/53588 kastanjebruin

Nieuw product

hoogte: ong. 9 mm

gewicht: ong. 2,80 kg/m2

matteriaal: 100% wol

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

138,05 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Houdt u van luxe? Als dat zo is, zijn wollen tapijten gemaakt met u in gedachten!

Stel je je favoriete wollen trui voor... warm en zacht. Aanraken geeft je plezier en maakt dat je je erg op je gemak voelt. Wat als hetzelfde materiaal werd gebruikt om een tapijt te maken? Het is helemaal mogelijk. Wol is veruit het beste natuurlijke materiaal voor het maken van tapijten.

KESHAN tapijtcollectie is gemaakt van 100% wol. Het is een natuurlijke en volledig hernieuwbare grondstof. De eigenschappen ervan zijn ideaal voor woningen waar het moeilijk is de luchtvochtigheid op peil te houden. Wol absorbeert vocht uit de lucht als er te veel van is en geeft het terug als er te weinig van is. Dit is zeer gezond voor de luchtwegen, vooral voor mensen die er problemen mee hebben.

Een wollen tapijt is ook een sensationele warmte-isolator. U kunt hem zonder zorgen op een koude vloer leggen, en erop lopen zal nog steeds comfortabel zijn. Het interieur wordt extra geïsoleerd, waardoor het gemakkelijker wordt de juiste luchttemperatuur te handhaven.

Als u op zoek bent naar een ideaal product om bij de open haard te leggen, is een wollen tapijt de beste keuze. Wol is een brandwerend materiaal. Een gloeiende kool zal alleen de vezels smelten. Ter vergelijking: een synthetische stapel zou vlam kunnen vatten en, in het ergste geval, een huisbrand kunnen veroorzaken.

Het lijdt dus geen twijfel dat de relatief hogere prijs wordt gecompenseerd door de onvergelijkbaar hoge kwaliteit van wollen tapijten. De ruime toepassing en de prachtige eigenschappen van wol zijn al vele generaties lang bekend en gewaardeerd. Tapijten uit de KESHAN-collectie maken ten volle gebruik van de voordelen van het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn. Bovendien benadrukken vintage-stijlpatronen de tijdloosheid van het product.

Kenmerken van het tapijt KESHAN:

  • Het is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal - wol. Dit maakt het milieuvriendelijk;
  • Elegante en mooie kleuren gecombineerd met een vintage stijl patroon zal veel elegantie en luxe brengen aan elk interieur;
  • Het is OEKO-TEX-gecertificeerd, wat een samenstelling garandeert die veilig is voor het milieu en de mens;
  • De hoogste kwaliteit in combinatie met de hoge weerstand van het materiaal en zijn soepelheid zorgen ervoor dat dit product meerdere of zelfs meerdere jaren dienst zal doen als mooie decoratie;
  • Een wollen tapijt kan aanvankelijk licht stoffig zijn - dit is een natuurlijke eigenschap van het materiaal. Wij verzekeren u echter dat dit op geen enkele wijze hinderlijk of schadelijk is.

Bij de keuze van een KESHAN tapijt moet u er ook rekening mee houden dat het vloeibaar vuil absorbeert. Hoewel dit tapijt ideaal zal zijn voor de woonkamer, zal het misschien niet zo goed werken in de keuken.

Leven in harmonie met de natuur is tegenwoordig uiterst belangrijk. Daarom is kiezen voor een wollen tapijt zeker een goede beslissing. Mooi, elegant, natuurlijk... Dat zijn de tapijten uit de KESHAN collectie. Duizenden tevreden klanten zijn er dol op - u ook?

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook