Tapijt GLOSS modern 2813 87 stijlvol, kader, Grieks zwart / grijskleuring

Nieuw product

hoogte: 12 mm

gewicht: ong. 2,70 kg/m2 (gewicht kan variëren afhankelijk van het ontwerp)

matteriaal: Polypropyleen + Polyester Shrink

fabrikant : Dywany Łuszczów

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

45,18 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolypropyleen + Polyester Shrink
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

GLANZEND modern tapijt

Het tapijt uit de GLOSS-collectie voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elk huis en biedt tegelijkertijd warmte en troost. Het product heeft een uniek Grieks patroon dat elke liefhebber van glamour en art-decostijl zeker zal aanspreken. Het zal perfect zijn voor zowel de woonkamer, slaapkamer als tienerkamer.

Tapijten zijn een tijdloze decoratie in elk huis. Kleiner, groter, rechthoekig of rond: ze voegen allemaal warmte en charme toe aan de kamers waarin ze zich bevinden. Tapijten uit de GLOSS-collectie doorbreken de klassieke patronen en introduceren een beetje waanzin gecombineerd met elegantie, waar ze ook worden aangetroffen.

Kenmerken van het tapijt GLOSS:

    • een combinatie van zwart met wit en grijstinten, die perfect past in elk interieur;
    • korte borstelharen die aangenaam aanvoelen, waardoor het gebruik een puur genot is;
    • Voor de productie werden drie soorten garen gebruikt: polypropyleen, krimppolyester en glanzend polyester, wat jarenlang duurzaamheid garandeert;
    • het tapijt is verkrijgbaar in de volgende maten: 80x150 cm, 120x170 cm, 140x190 cm, 160x200 cm, 180x270 cm, 200x290 cm, 240x330 cm, 280x370 cm, waardoor het in elk interieur past;
    • het interessante effect van het combineren van Griekse klassiekers met een vleugje moderniteit zal uw gasten zeker bekoren.

De onconventionele kleurencombinatie maakt dit motief perfect voor interieurs waar we de klassieke stijl willen doorbreken zonder de elegantie en chic weg te nemen. De combinatie van stijl en functionaliteit dankzij het gebruik van korte borstelharen zal niet alleen schoonmaakliefhebbers aanspreken. Dus als u iets wilt kiezen dat moderniteit en elegantie combineert, dan is het GLOSS tapijt met Grieks motief speciaal voor u gemaakt.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook