BLISS Z203AZ137 tapijt crème / goud - Kader, grieks, modern, structureel

Nieuw product

hoogte: ong. 6 mm en 8 mm

gewicht: ong. 2,0 kg/m2 ( het gewicht kan variëren naargelang het ontwerp )

matteriaal: 100% Polyester

fabrikant : Dywany Łuszczów

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

32,38 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRechthoekig
ModelMeetkunde

Meer informatie

Moderne vloerkleden in een unieke editie – BLISS Collection

In moderne interieurontwerpen spelen vloerkleden een rol die niet alleen esthetisch maar ook praktisch is. De meest gewilde vloerkleden zijn die met tijdloze patronen en ingetogen kleuren. Bovendien is het ideaal als het product van hoge kwaliteit is, zodat het jarenlang zijn doel dient.

De BLISS vloerkledencollectie combineert al deze eigenschappen. Hun uniekheid wordt verzekerd door een achterkant van jute – een natuurlijk materiaal dat al jaren wordt bewonderd om zijn eigenschappen. Jute is een stabiel materiaal dat niet verschuift op de vloer en natuurlijke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft, waardoor het geliefd is bij mensen met een allergie. De pool van de vloerkleden is daarentegen gemaakt van licht glanzend polyester, dat de kleur van de vezels kan veranderen afhankelijk van de lichtinval. Dit is een zeer interessant en verrassend effect, waardoor een dergelijk vloerkleed een onconventionele decoratie in een interieur is.

Karakteristieke kenmerken van een vloerkleed uit de BLISS Collectie:

  • Mooie, moderne motieven gecombineerd met ingetogen kleuren passen perfect in de inrichting van een woonkamer, slaapkamer, hal of kledingkast.
  • De dichte pool van het tapijt, met een hoogte van 8 mm, is zeer eenvoudig schoon te houden.
  • De pool is gemaakt van twee soorten polyester: een materiaal dat extreem duurzaam is en bestand tegen pletten. Twee vezelhoogtes benadrukken het unieke karakter van het patroon en geven het een driedimensionaal effect.
  • Door de toevoeging van glansdraad glanzen de vezels van het tapijt zachtjes en verandert de kleur afhankelijk van de lichtinval.
  • De achterkant van het vloerkleed is gemaakt van jute, dat zich van nature perfect aan de vloer hecht. Hierdoor verschuift het vloerkleed zelfs op gladde vloeren minder snel.
  • De collectie beschikt over een OEKO-TEX certificaat, wat garandeert dat de samenstelling van het product veilig is voor mens en milieu.
  • Het BLISS vloerkleed kan gebruikt worden met vloerverwarming.

De BLISS vloerkledencollectie is gemaakt met de meest veeleisende klanten in gedachten – ontdek hoe goed ze bij u thuis zullen passen!

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook