KUNSTGRAS MONA roller

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 18 mm

gewicht: ong. 1635 g/m2

matteriaal: 55% Polyester + 45% polypropyleen

geproduceerd in: België

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering
  Koop je een paar delen? Specificeer de lengtes in de opmerking

Hoe gaat u te werk als u meerdere stukken koopt? Voorbeelden:
  • U heeft 2 stuks van 2 meter nodig -> u bestelt 4,00 mb en in het commentaar bij de bestelling geeft u op: 2 stuks van 2,00 mb
  • U heeft 1,50 mb + 6,00 mb = 7,50 mb nodig -> u bestelt 7,50 mb, in het ordercommentaar dat u opgeeft: 1pc. - 1,50 mb + 1pc. - 6.00 mb
  • U heeft 2 stuks van 1 meter nodig en 1 stuk van 6,40 mb = 8,40 mb -> u bestelt 8,40 mb en in de opmerkingen bij uw bestelling geeft u aan: 2 st. van 1,00 mb + 1 st. 6.40 mb

19,83 € incl. btw


kunt u de hoeveelheid opgeven, bijv. 2,15

Datasheet

MateriaalPolypropyleen
VormAndere
ModelZonder patroon

Meer informatie

Vraagt u zich af wat u moet doen om het hele jaar door van een mooi gazon te genieten? Wij hebben een oplossing!

Tapijtvloeren die gras imiteren, worden steeds populairder. Eerder bekend om zijn sportfaciliteiten, verbetert het nu de configuraties van de balkons en terrassen van onze huizen.
Kunstgras kan in verschillende omgevingen worden gebruikt, waaronder tuinen die van nature moeilijk te beheren zijn en speeltuinen voor kinderen en rond zwembaden.
Een echt gazon is veel moeilijker te onderhouden - afgezien van het geld dat we moeten uitgeven aan een maaier en kunstmest, moeten we veel tijd besteden om het gras er perfect uit te laten zien.
Bij de keuze voor kunstgras lost het probleem zich vanzelf op!
Het hele jaar mooi en groen, dat zijn de grootste voordelen van kunstgras. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, voelt het niet alleen prettig aan, maar is het ook zeer duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden.
Zomerse ontspanning op het gras, een barbecue met vrienden of spelen met kinderen in zo'n voorbereide ruimte is puur genieten.

Kunstgras is ook veel veiliger voor mensen die dagelijks kampen met allergieën.
De periode van april tot juli is een echte kwelling voor mensen die allergisch zijn voor graspollen. Bij het kiezen van een synthetisch materiaal kunnen zelfs mensen met een dergelijk probleem zonder angst tijd buitenshuis doorbrengen.
Kunstgras is ook veel veiliger voor kinderen. Dankzij het gebruik van zachte en flexibele materialen in de productie is het een betere schokbreker tegen b.v. een val dan een traditioneel gazon.

Kenmerken van kunstgras:

- Gemaakt van 100% polypropyleen, waardoor het gras bestand is tegen weersomstandigheden, terwijl het zacht en aangenaam aanvoelt;
- Het gras dempt perfect bij bijvoorbeeld een val en beschermt tegen de kou van de grond;
- Veel beschikbare maten stellen u in staat om uw droomruimte te creëren om uit te rusten;
- In moderne productietechnologie zijn methoden gebruikt die water door het product laten gaan, waardoor er geen plassen ontstaan;
- Zeer eenvoudig te monteren.

Dus als u droomt van een mooie plek om uit te rusten, of als u niet al uw vrije tijd wilt besteden aan het onderhouden van een natuurlijk gazon, dan is kunstgras de perfecte oplossing voor u. Verras uw familie en vrienden ook in de winter met een mooi gazon.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook