Tapijt NAIN Ornament, frame, vintage 7557/51644 beige / blauw

Nieuw product

hoogte: ong. 8 mm

gewicht: ong. 2,60 kg/m2

matteriaal: 100% wol

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

110,44 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Een wollen tapijt uit de NAIN-collectie - de beste keuze voor jaren


Zacht, warm en bestand tegen beschadigingen - dat is wol. De beste grondstof die kan worden gekozen om een ​​tapijt te maken. De eigenschappen ervan worden al honderden jaren gewaardeerd en het comfort dat het biedt tijdens het gebruik is van onschatbare waarde.
De NAIN-tapijtcollectie is gemaakt van 100% wol. Hierdoor hebben we de perfecte balans bereikt tussen een beetje luxe dat voor iedereen beschikbaar is en de duurzaamheid van het tapijt voor vele jaren.
Wollen tapijten zullen zeker geliefd zijn bij mensen die in harmonie met de natuur willen leven. Dit materiaal is van natuurlijke oorsprong, volledig biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar.
De ongebruikelijke eigenschappen van natuurlijke wol in combinatie met prachtige, klassieke patronen zijn perfect voor vintage en BOHO-interieurs.
Ze creëren een prachtige opstelling met houten meubels en benadrukken de warmte van de open haard. De tapijten uit de NAIN-collectie zijn de beste keuze voor een slaapkamer of een woonkamer.
 
Kenmerkende kenmerken van de NAIN-tapijten:

- Gemaakt van 100% natuurlijk wolmateriaal. Het is daarom milieuvriendelijk;
- Elegante en mooie kleuren in combinatie met een vintage patroon brengen veel elegantie en luxe in elk interieur;
- Het heeft het OEKO-TEX certificaat, wat een samenstelling garandeert die veilig is voor het milieu en de mens;
- Wol als grondstof heeft antistatische eigenschappen en is niet-ontvlambaar, wat betekent dat het volkomen veilig is om te gebruiken, en het kleed kan zelfs dicht bij de open haard worden geplaatst;
- Een kleed van wol kan in het begin lichtjes stoffig worden - dit is een natuurlijk kenmerk van dit materiaal. Wij verzekeren u echter dat het op geen enkele manier hinderlijk of schadelijk is.

Breng een beetje luxe in uw interieur - dankzij wollen tapijten is het mogelijk. De veel hogere kwaliteit in vergelijking met synthetische tapijten zal de gezinsleden jarenlang blij maken met het comfort en de zachtheid van het tapijt.


Leef in harmonie met de natuur - kies natuurlijke materialen.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook