Tapijt OMEGA MAYO terracotta

Nieuw product

DYWILAN

materiaal: 100% natuurlijke wol

poolhoogte (dikte): ong. 9 mm

gewicht: 2,60 kg/m

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

526,85 € incl. btw


Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Zacht, warm, natuurlijk - bekijk de OMEGA wollen vloerkleden collectie


Woonkamer - een van de belangrijkste kamers in elk huis. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de sfeer daar bevorderlijk is voor rust en aangename momenten. Om dit te garanderen, is het de moeite waard om een heel belangrijk accessoire te kiezen: een vloerkleed.
Wollen vloerkleden uit de OMEGA-collectie zijn een tijdloos product dat veel liefhebbers van vintage- en retrostijlen verrukt heeft met zijn zachtheid en warmte. Subtiele oosterse patronen, gecombineerd met ongelooflijk elegante kleuren, creëren een prachtige ruimte om te rusten en te spelen.
De wol die wordt gebruikt bij de productie van OMEGA-tapijten is een 100% natuurlijk en hernieuwbaar materiaal. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat we in harmonie leven met de natuur. De eigenschappen van wol zijn al generaties lang van onschatbare waarde. Door de warmte van het materiaal kun je ontspannen na een zware dag. Wol is perfect voor interieurs die moeite hebben met het op peil houden van de luchtvochtigheid. De natuurlijke eigenschap van deze grondstof is dat het vocht opneemt als er te veel vocht is en het weer teruggeeft als het ontbreekt.


Karakteristieken van het OMEGA vloerkleed:

- Gemaakt van 100% natuurlijk wolmateriaal. Daarom is het milieuvriendelijk;
- Elegante en mooie kleuren in combinatie met een vintage patroon maken het interieur bijna koninklijk;
- Het heeft het OEKO-TEX-certificaat, dat een samenstelling garandeert die veilig is voor het milieu en de mens;
- De hoogste kwaliteit gecombineerd met een hoge weerstand van het materiaal en zijn flexibiliteit maken dit product jarenlang tot een prachtige decoratie;
- Een vloerkleed van wol kan in het begin wat stoffig zijn - dit is een natuurlijke eigenschap van dit materiaal. We verzekeren u echter dat het op geen enkele manier hinderlijk of schadelijk is.

Breng een beetje luxe in je interieur - dankzij wollen vloerkleden kan dat heel eenvoudig. De veel hogere kwaliteit in vergelijking met synthetische tapijten zal de huisgenoten jarenlang blij maken met het comfort en de zachtheid van het tapijt.


Woonkamer, slaapkamer of misschien een gang? Welke kamer in je huis zou het beste OMEGA wollen vloerkleed zijn?

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook