Tapijt modern COZY 8872 Rond , Wall, geometrisch , drieho - Structureel, twee poolhoogte , blauw

Nieuw product

hoogte: ong. 10 mm en 15 mm

gewicht: ong. 2,20 kg/m2

matteriaal: Polypropyleen + Polyester Shrink

fabrikant : Dywany Łuszczów

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

29,87 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolypropyleen + Polyester Shrink
VormRond
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Modern rond vloerkleed Cozy

Tapijten zijn een steeds vaker voorkomend attribuut in veel woningen en ze komen onverbiddelijk weer in de gunst. Ze laten een huis plots warmer aanvoelen dan wanneer het er niet was. Een modern Cozy tapijt in de vorm van een cirkel staat garant voor een originele inrichting van een bepaalde plaats. Hoewel we gewend zijn aan rechthoekige vormen, staat niets de aanschaf van een rond tapijt in de weg, dat beslist alle ogen zal vangen. Het motief van dit interieuraccessoire, waarop opvallende geometrische vormen zijn afgebeeld, zal zeker van pas komen overal waar u kiest voor veilige patronen. Elk tapijt met een regelmatig patroon is immers een van de meest populaire.

Origineel circulair tapijt voor uw huis

Het Cozy ronde vloerkleed kan overal worden gebruikt waar u maar wilt. Het ziet er geweldig uit in de eetkamer of de woonkamer. Als u een ronde eettafel heeft, kunt u overwegen om dit ronde vloerkleed eronder te gebruiken. U hebt niet alleen een mooie decoratie, maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken over geruïneerde vloeren of stoelen die steeds wegschuiven. Waarom zou je anders kiezen voor een Cozy rond vloerkleed?

  • bij de productie werden twee soorten vezels gebruikt - polypropyleen en polyester krimp;
  • het is zeer zacht om aan te raken dankzij de nieuwe "Soft Touch" vezels die werden gebruikt in de productie;
  • de twee hoogten van pool maken dat de tapijten en vloerkleden een interessante structuur hebben, waardoor ze er natuurlijker uitzien;
  • patronen en kleuren geïnspireerd op een natuurlijk motief dat gemakkelijk aan elke ruimte kan worden aangepast;
  • een grote keuze aan beschikbare maten van 100 tot 160 cm, zodat ze gemakkelijk in een bepaalde ruimte kunnen worden ingepast;
  • rechthoekige tapijten zijn ook beschikbaar. U kunt dus een hele set kopen: rechthoek + cirkel, wat perfect is voor grotere kamers.

Het aangeboden tapijt heeft een aangename, voor het oog, blauwe tint, die zelfs in de duif valt. Het past goed bij Scandinavische interieurs en interieurs met gedempte, pastelkleuren. Liefhebbers van minimalisme zullen dol zijn op het ronde Cozy vloerkleed.

Accessoires

29 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook