Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Sisal tapijten

Er zijn 387 producten

 

Bent u op zoek naar tapijten die heel lang meegaan? Wilt u stukken die een echt verschil zullen maken voor de manier waarop uw kamers eruit zien? Zo ja, dan bent u hier aan het juiste adres! In deze categorie biedt onze online winkel Dywany Łuszczów unieke snoertapijten aan, die zelfs bij onze meest veeleisende klanten een niet aflaten...

 

Bent u op zoek naar tapijten die heel lang meegaan? Wilt u stukken die een echt verschil zullen maken voor de manier waarop uw kamers eruit zien? Zo ja, dan bent u hier aan het juiste adres! In deze categorie biedt onze online winkel Dywany Łuszczów unieke snoertapijten aan, die zelfs bij onze meest veeleisende klanten een niet aflatende populariteit genieten. Draadtapijt wordt ook wel sisaltapijt genoemd, daarom kunnen deze namen door elkaar worden gebruikt. De naam is natuurlijk afgeleid van sisal zelf, een harde en resistente vezel die wordt verkregen uit een speciale agave-soort. Wij nodigen u van harte uit om onze voorstellen te bekijken. Een sisal tapijt is een investering die jaren meegaat en waar u zeer tevreden over zult zijn.

Snaartapijten en hun belangrijkste voordelen

Wij hebben reeds vermeld dat sisal een uiterst onderscheidend materiaal is wegens zijn duurzaamheid. Dit vertaalt zich uiteraard in het feit dat tapijten die ervan zijn gemaakt zeer duurzaam zijn, bestand tegen beschadigingen, maar ook praktisch. Sisal tapijten zijn ook populair omdat ze volledig vuilafstotend zijn en gemakkelijk schoon te houden. Een sisaltapijt kan worden gestofzuigd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging van de structuur. Het slijtvaste materiaal maakt een plat geweven tapijt ook ideaal voor huizen en flats met huisdieren. Elke huisdiereigenaar stofzuigt praktisch elke dag, wat sommige tapijten misschien niet overleven. Gelukkig zijn modellen met snoer bestand tegen dit soort schade. Een platgeweven tapijt onderscheidt zich ook door zijn strakke weefsel, dat in zijn vormgeving lijkt op een tapijtbestrating. Kun je je een functioneler stuk voorstellen? Waarschijnlijk niet, en daarom konden ze gewoon niet ontbreken in het aanbod van onze online winkel. Dankzij het feit dat wij ons aanbod voortdurend trachten uit te breiden, kunnen de klanten van onze winkel genieten van producten die steeds worden gecreëerd op basis van de huidige trends.

Sisal tapijten - welke modellen vind je?

Inspelend op de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten, hebben wij vooral getracht ons aanbod zo te structureren dat iedereen hier voor zichzelf het meest interessante stuk kan vinden. Droomt u van een beige sliert tapijt? Neem dan zeker een kijkje in onze tijdloze Cooper collectie. U vindt er zeer interessante tapijten met mozaïeken, diamanten en allerlei abstracte patronen waar u uw ogen echt niet vanaf kunt houden. Of wilt u een grijze of blauwe variant? Zo ja, dan is de Loft-serie wellicht een interessante collectie voor u. U vindt er zowel eenvoudige als meer sierlijke stukken die evenzeer gewaardeerd worden om hun fantastische vakmanschap. Wilt u een nieuw kleurrijk sliertig tapijt kopen? Het antwoord op uw verwachtingen is natuurlijk de Color collectie. Tapijten uit deze serie zullen een uniek karakter geven aan uw interieur en u zult interessante kleurencombinaties die moeilijk niet opvallen zeker op prijs stellen. Vooral dat de Color collectie niet alleen interessante kleuren bevat, maar ook zeer indrukwekkende patronen. Wat dacht je van een tapijt met bladeren of prachtige ornamenten? Wij zijn er zeker van dat, welk type tapijt u ook op uw boodschappenlijstje heeft staan, u er een zult vinden die aan uw verwachtingen voldoet. Een veelheid van verschillende kleuren, patronen, vormen en maten maken sisaltapijt tot een fantastische oplossing voor zowel traditionele als meer moderne kamers. Een sisal tapijt kan gebruikt worden in uw woonkamer, slaapkamer, eetkamer, maar ook in de gang. Natuurlijk is er ook niets op tegen om voor meerdere, totaal verschillende versies tegelijk te kiezen en ze te rangschikken in de kamers van uw keuze. Door te kiezen voor een meer decoratief stuk, maakt u het tapijt al snel praktisch tot de hoofdversiering van de kamer. Vermeldenswaard is ook dat sisaltapijt een goede optie is voor alle mensen die lijden aan diverse allergieën en overgevoeligheden. Dit antistatische en milieuveilige textiel zou in elk huis en in elke flat een plaatsje moeten krijgen.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 387 items
Toont 1 - 48 van de 387 items

Follow us on Facebook