Tapijt NAIN Ornament vintage 7700/51922 beige / marineblauw / terracotta

Nieuw product

hoogte: ong. 8 mm

gewicht: ong. 2,60 kg/m2

matteriaal: 100% wol

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

102,91 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Wollen tapijt uit de NAIN collectie - de beste keuze voor jaren

Zacht, warm en bestand tegen beschadigingen - dat is wat wolf is, de beste grondstof die u kunt kiezen voor uw tapijt. De eigenschappen ervan worden al honderden jaren gewaardeerd en het comfort tijdens het gebruik is van onschatbare waarde.

De NAIN tapijtcollectie is gemaakt van 100% wol. Op die manier hebben wij het perfecte evenwicht bereikt tussen een vleugje luxe dat voor iedereen bereikbaar is en de duurzaamheid van het tapijt gedurende vele jaren.

Wollen tapijten zijn zeker geliefd bij mensen die in harmonie met de natuur willen leven. Het materiaal is van natuurlijke oorsprong, volledig biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar.

Ongebruikelijke natuurlijke eigenschappen van wol gecombineerd met mooie, klassieke patronen zijn perfect voor vintage en BOHO stijl interieurs. Ze zullen een prachtige opstelling vormen met houten meubelen en de warmte van een open haard benadrukken. NAIN tapijten zijn het meest geschikt voor slaapkamers of woonkamers.

Kenmerken van het tapijt NAIN:

  • Hij is gemaakt van 100% natuurlijk volmateriaal en is dus milieuvriendelijk;
  • Elegante en mooie kleuren gecombineerd met een vintage stijl patroon zal veel elegantie en luxe brengen aan elk interieur;
  • Het is OEKO-TEX-gecertificeerd, wat een samenstelling garandeert die veilig is voor het milieu en de mens;
  • Wol als grondstof heeft anti-elektrostatische eigenschappen en is niet brandbaar, wat betekent dat het volkomen veilig is in het gebruik en dat het tapijt zelfs dicht bij een open haard kan worden gelegd;
  • Een wollen tapijt kan aanvankelijk licht stoffig zijn - dit is een natuurlijke eigenschap van het materiaal. Wij verzekeren u echter dat dit op geen enkele wijze hinderlijk of schadelijk is.

 

Voeg een vleugje luxe toe aan uw interieur - met wollen tapijten kan dat op een heel eenvoudige manier. De veel hogere kwaliteit in vergelijking met synthetische tapijten betekent dat uw huishouden vele jaren plezier zal hebben van het comfort en de zachtheid van uw tapijt.

Leef in harmonie met de natuur - kies natuurlijke materialen.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook