Sisal tapijt SISAL COOPER Mozaiek, Drieho 22222 ecru / marineblauw

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 8 mm

gewicht: ong. 1,3 kg/m2

matteriaal: 100% polypropyleen

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

27,61 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolypropyleen
VormRechthoekig
ModelMeetkunde

Meer informatie

Sisal touwtapijt COOPER

Een van de decoratieve elementen die steeds meer in onze woningen opduiken, is het tapijt. Ondanks het feit dat nog niet zo lang geleden vloeren zonder deze toevoeging in de mode waren, is het nu weer in de gratie. Dat is niet verwonderlijk, want het zijn tapijten die de sfeer in onze huizen verwarmen. Sisal touwtapijt is ontzettend praktisch, want het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De geometrische rijkdom van het patroon op het tapijt zal ervoor zorgen dat iedereen die van regelmatige vormen houdt er een in huis wil hebben.

Een snaartapijt voor uw huis

Een van de onmiskenbare voordelen van een tapijt is dat het elke ruimte waarin het ligt verwarmt. Zonder dat, worden ze leeg en onplezierig. Waarom zou u anders kiezen voor een sisal touwtapijt?

  • Het is een zogenaamd vlakpolig tapijt, wat betekent dat het zeer slijtvast is en lang zijn natuurlijke uiterlijk zal behouden.
  • Dankzij de vlakke weeftechnologie kreukt het sisal koordjestapijt niet. Zo zal de esthetiek ervan voor lange tijd bewaard blijven.
  • Sisal touwtapijt is zeer praktisch in gebruik, plus het is zeer gemakkelijk schoon te maken.
  • Het is een weerbestendig accessoire. Niets belet u om het op uw balkon of terras te leggen.

Sisal touwtapijt komt het best tot zijn recht in de woonkamer, de hal of de keuken, maar ook op het balkon en het terras. Het zal een perfecte aanvulling zijn op interieurs met ingetogen meubilair. Extra rijke binnenhuisdecoratie zou onnodige chaos kunnen veroorzaken. Kleuren in de tinten ecru en marineblauw passen perfect bij interieurs in Scandinavische stijl.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook